Catering & Evenementen

Voor veel bedrijven in een straal van zo’n 15 kilometer rondom Siddeburen zijn wij een regelmatige en betrouwbare leverancier van catering diensten. Of het nu gaat om saté- of buffetmaaltijden bij het overwerken gewone of extra luxe broodjes voor een vergadering, onze klanten kennen ons telefoonnummer bijna uit het hoofd. En ook voor evenementen draaien wij onze hand niet om

Maar ook voor de feestelijke introductie van een nieuw product of dienst, het afscheid of jubileum van een gewaardeerde medewerker of voor een bijzondere personeelsbijeenkomst wordt ons bedrijf regelmatig ingezet. Dat kan op een bedrijfslokatie zijn, op een bijzondere lokatie als een museum en uiteraard in ons comfortable zalencentrum.

Voor bedrijfs- en buitenlokaties kunnen wij zorgen voor tenten, statafels en krukken, stoelen, geluidsinstallatie en aankleding maar ook voor muzikale gasten als b.v. Guus Meeuwis of een DJ kunnen wij u de zorgen uit handen nemen. Onze jarenlange ervaring met de grasbaan races, schanspop en diverse spook- en midzomerfeesten hebben onze ervaring verrijkt en veel plezier gebracht.
cateringschaalzilver cateringschalen cateringtafelcateringevenement

Reageren is niet mogelijk